מלאו פרטים ונחזור בהקדם
loading
לכל שאלה חייגו:
05254606200525460620

גישור

גישור הוא הליך מיוחד ללא ספק , אם אתם רוצים להסדיר את הסכסוך בניכם מחוץ לבית המשפט (ולא בגישור חובה) אתם יכולים לעשות זאת באמצעות מגשר מוסמך  ורצוי שהיה גם עורך דין המתמחה בדיני משפחהלגישור יש כללים מובנים , ניתן גם לנהל מו"מ באמצעות עורכי דין המיצגים אתכם ללא מגשר אולם אם בחרתם במגשר אני מציעה כי תמיד תמיד תנהלו את הליך הגישור שלכם כאשר אתם מיוצגים על מנת שעורך הדין מטעמכם יבדוק האם מיציתם את זכיותיכם ועל מנת שתהיו מודעים לזכויות שהחוק מעניק לכם במסגרת הליך הגירושין.

מגשר אינו יכול לייצג רק את האינטרס שלכם , תפקידו להביא את הצדדים להסכמות במסגרת הליך הגישור, לא תמיד יחסי הכוחות בין הצדדים מאפשרים הליך גישור ופעמים רבות הדינמיקה שהייתה קיימת בנישואין באה לידי ביטוי בהליך הגישור. לפעמים זה טוב ולפעמים זה פוט לא מתאים. חשוב שתהיו ערניים   לכך .

עורך דין לענייני גישור

עורך דין שמייצג את אחד הצדדים אינו יכול להיות מגשר בין הצדדים. לאחרונה נחקק החוק אשר מחייב את הצדדים לפנות להליך גישור כתנאי לפתיחת הליכים משפטיים , המשמעות היא שלא ניתן לפנות לבית המשפט לענייני משפחה או לבית הדין הרבני בתביעות (למעט בקשות דחופות כמו מזונות זמניים) טרם מיצוי הליך הגישור בפני עובדת סוציאלית. אם ברצונכם בגישור , לא הייתי ממליצה כי עובד סוציאלי אשר לחלוטין אינו מתמצא בתחום יטפל בגישור שלכם בוודאי לא כאשר אינכם מיוצגים.

גישור הוא במהותו הליך וולונטרי, ועל מנת שיתנהל באופן תקין על הצדדים לרצות בהליך גישור ולהאמין שיש בכוחם לגשר על הפערים הקשים שקיימים בהליך הפרידה עד להגעה להסכם גירושין , הדבר ברוב המקרים אפשרי ללא ספק והוא הדרך הטובה ביותר לסיום הליך הגירושין.

עו"ד יעל שמואלי – מגשרת מוסמכת

הנני מגשרת מוסמכת מזה שנים רבות מטעם המוסד הארצי לגישור זאת בנוסף להיותי עורכת דין המתמחה מזה שנים רבות בתחום המעמד האישי , יש לי את הניסיון הידע והיכולת לפצח את הקוד המאפשר הגעה להסכמי גירושין המשרתים את טובתם של שני הצדדים גם יחד.

לקבלת יעוץ, השאירו כאן פרטים

loading